Търсене
РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ
Областна администрация на Област Русе
Новини

ГАЛИН ГРИГОРОВ: ПАТРИОТИЗМЪТ Е НЕ САМО ЧУВСТВО НА ДУХА, НО И НЕОБХОДИМОСТ ОТ ПРЕДПРИЕМАНЕ НА ДЕЛА, ПОСВЕТЕНИ НА ДОБРУВАНЕТО НА ОБЩЕСТВОТО

сряда 06 май 2020

В знак на признателност и по случай Деня на храбростта и празника на град Русе областният управител Галин Григоров поднесе цветя пред паметника на загиналите в Сръбско-българската война.

„Нека днес, когато свеждаме глава пред подвига на българските войни, да си спомним техния патриотизъм, доблест, всеотдайност и себеотрицание, но и да си зададем въпроса за съвременните измерения на честта и достойнството и до колко успяваме да следваме завета на предците си за безкористност и единение! Нека не забравяме, че шести май е ден на преклонение пред тези, които отдадоха живота си в безброй победоносни битки – с една единствена цел – правото на българския народ за национално самоопределяне и възход! Считам, че патриотизмът е не само чувство на духа, но и необходимост от предприемане на дела, посветени на добруването на обществото!

Вярвам, че ние – русенци ще съхраним искрата на родолюбие в сърцата си и ще запазим характерния за нашия град порив към свободата и по-доброто бъдеще!“, заяви Галин Григоров.

Още веднъж ръководството на Областна администрация Русе поздравява русенци по случай днешния празник и отправя искрени пожелания към всички именници за здраве, щастие и късмет.

Календар
Обявления
Асоциация по В и К
EUROREGION DANUBIUS

АКТУАЛНО

Достъп до информация
Профил на купувача

Антикорупционна кутия
Полезни връзки

 

 

 

Достъпност
Областна администрация - Русе
Web design & SEO by Zashev Design