Търсене
РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ
Областна администрация на Област Русе
Новини

ГАЛИН ГРИГОРОВ КЪМ РОДНИТЕ МЕДИЦИ: НА ВАС СЕ ОПРЯ НАЦИЯТА В ЕДИН ОТ НАЙ-СЛОЖНИТЕ И КРИТИЧНИ МОМЕНТИ

сряда 07 април 2021

„Професионализъм, кураж, достойнство, себеотрицание … - това е само една малка част от думите, с които може да се опише вашето ежедневие! Именно вие, родните медици, бяхте сред тези, които най-ясно показаха силата на обществото и неговата зрялост! Вие сте примера за това, че трябват действия, а не само говорене! Дори с цената на собствения си живот и този на близките си не се поколебахте и продължихте да помагате на нуждаещите се!

Благодаря на всички лекари, както и на целия медицински персонал за полаганите неимоверни усилия, без вас не бихме могли да се справим! На вас се опря нацията в един от най-сложните и критични моменти!

Респект към всеотдайността и неуморността, която проявявате! Бъдете удовлетворени от постигнатото! Поклон пред паметта на загиналите здравни работници!“, с тези думи областният управител на област Русе Галин Григоров се обръща към всички заети в сферата на здравеопазването от региона, по случай 7-ми април – Световен ден на здравето и професионален празник на медицинските специалисти. „Сигурен съм, че ще продължим да работим за реформата на здравния сектор и ще успеем да завършим започнатото, така че системата да е наистина функционираща и отговаряща на най-високите критерии!“, допълва още Григоров.

Екипите на всички лечебни заведения в областта, където се лекуваха и продължават да се лекуват пациенти с коронавирусна инфекция получиха грамоти за съществен принос към развитието на здравеопазването в Русе и региона от името на областния управител Григоров. Отличия получиха още от Регионалната здравна инспекция, както и от Центъра за спешна медицинска помощ.

Календар
ИЗБОРИ 2021

Обявления
Асоциация по В и К
EUROREGION DANUBIUS

АКТУАЛНО

Достъп до информация
Профил на купувача

Антикорупционна кутия
Полезни връзки

 

 

 

Достъпност
Областна администрация - Русе
Web design & SEO by Zashev Design