Търсене
РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ
Областна администрация на Област Русе
Новини

ЕТЕРИЧНИТЕ МАСЛА И ТЯХНОТО ПРИЛОЖЕНИЕ ЩЕ БЪДЕ ЦЕНТРАЛНА ТЕМА В ПРЕДСТОЯЩОТО ЗАСЕДАНИЕ НА СЪВМЕСТНАТА БЪЛГАРО-РУМЪНСКА РАБОТНА ГРУПА

вторник 19 март 2019

На 21.03.2019 г. (четвъртък) от 10.00 ч. в конферентната зала на фабриката за парфюми “Martinez” в община Две могили ще се проведе редовно заседание на Съвместната българо-румънска земеделска работна група.

Фокусът по време на заседанието ще бъде поставен върху приложението на етеричните масла в различни сектори на индустрията като парфюмерия и фармация.

От българска страна срещата ще бъде водена от заместник областният управител на област Русе и досегашен председател на групата г-н Свилен Иванов, които по време на предходното заседание през февруари предаде щафетата за следващите 6 месеца на заместник-председателя на Окръжния съвет на Гюргево г-н Лучиан Корозел.

Също така се предвижда и практическа част, включваща посещение на самата фабрика за парфюми, както и на фирма “MEO BUTTONS”, която е сред водещите европейски производители на копчета и текстилни материали с над 27-годишен опит в тази сфера.

Заседанието се организира съвместно от Областна администрация Русе, Окръжен съвет Гюргево, Община Две могили и Асоциация „Еврорегион Данубиус“.

Календар
Обявления
Асоциация по В и К
EUROREGION DANUBIUS

АКТУАЛНО

Достъп до информация
Профил на купувача

Антикорупционна кутия
Полезни връзки

 

 

 

Достъпност
Областна администрация - Русе
Web design & SEO by Zashev Design