Търсене
РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ
Областна администрация на Област Русе
Новини

ЕКОЛОГИЧНИТЕ И БИОЛОГИЧНИ ПРАКТИКИ В ОВОЩАРСТВОТО ЩЕ БЪДАТ ОБСЪДЕНИ НА ПРЕДСТОЯЩОТО ЗАСЕДАНИЕ НА СЪВМЕСТНАТА БЪЛГАРО-РУМЪНСКА ЗЕМЕДЕЛСКА РАБОТНА ГРУПА

вторник 24 септември 2019

На 25.09.2019 г. (сряда) от 10.00 ч. в Туристическия информационен център на село Бръшлен ще се проведе редовно заседание на Съвместната българо-румънска земеделска работна група.

Акцентът ще бъде поставен върху най-новите тенденции при екологичните и биологични практики в овощарството. Предвижда се и практическа част, по време на която участниците в заседанието ще посетят кайсиеви градини, намиращи се в населеното място.

Също така на всички присъстващи ще бъдат представени и част от мероприятията в рамките на Втория международен пленер по графика с румънско участие, провеждащ се в село Бръшлен под патронажа на кмета на община Сливо поле.

От българска страна срещата ще бъде водена от заместник областния управител на област Русе и доскорошен председател на ротационен принцип на групата Свилен Иванов.

Заседанието се организира съвместно от Областна администрация Русе, Община Сливо поле, Кметство Бръшлен и Асоциация „Еврорегион Данубиус“.

Календар
Обявления
Асоциация по В и К
EUROREGION DANUBIUS

АКТУАЛНО

Достъп до информация
Профил на купувача

Антикорупционна кутия
Полезни връзки

 

 

 

Достъпност
Областна администрация - Русе
Web design & SEO by Zashev Design