Търсене
РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ
Областна администрация на Област Русе
Новини

ЕДИНСТВЕНО В ОБЩИНА БОРОВО ОСТАВА УСЛОЖНЕНА ЗИМНАТА ОБСТАНОВКА. ВСИЧКИ ПЪТИЩА НА ТЕРИТОРИЯТА НА ОБЛАСТТА СА ПРОХОДИМИ ПРИ ЗИМНИ УСЛОВИЯ

петък 07 февруари 2020

Към момента на територията на областта всички пътища са проходими за всички видове моторно превозни средства при зимни условия.

Зимната обстановка остава усложнена единствено на територията на община Борово, където в Брестовица, Волово, както и в самия общински център е нарушено електроподаването, поради което тези населени места, включително и Обретеник са с нарушено водоснабдяване.

Дежурните екипи продължават да работят и в момента по отстраняване на повредите, с което обстановката на територията на областта ще бъде изцяло нормализирана.

Във връзка с електрозахранването е необходимо гражданите да знаят, че е възможно да са останали нарушения в мрежата за ниско напрежение по отклоненията за улици и домове в населените места от областта, за което е необходимо да бъде подадена информация към „Електроразпределение Север“.

Заместник областният управител Валентин Колев е в постоянен контакт с всички институции, имащи отношение по проблема. Той изказва благодарност на всички участници по възстановителната дейност, а именно на ръководството и служителите на „Електроразпределение Север“, Военно формирование 32420, Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“, „Водоснабдяване и канализация“ ООД – Русе, общините от областта, както и на гражданите, съдействали с техника или по друг начин.

Календар
ИЗБОРИ 2021

Обявления
Асоциация по В и К
EUROREGION DANUBIUS

АКТУАЛНО

Достъп до информация
Профил на купувача

Антикорупционна кутия
Полезни връзки

 

 

 

Достъпност
Областна администрация - Русе
Web design & SEO by Zashev Design