Търсене
РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ
Областна администрация на Област Русе
Новини

„ДУНАРИТ“ АД ОТБЕЛЯЗА СВОЯТА 116-ТА ГОДИШНИНА

петък 10 май 2019

Заместник областният управител на област Русе Валентин Колев беше сред официалните гости на празничния концерт, посветен на 116-та годишнина от създаването на „Дунарит“ АД

Той благодари за отправената покана да бъде част от събитието, а в приветствието си към присъстващите подчерта, че през последните години всички от предприятието са преминали през множество тежки моменти, но въпреки това са се справили с предизвикателствата пред тях.

„Екипът от ръководители на това предприятие преживя много! Цялото предприятие преживя много!

„Дунарит“ е гордост за Русе, но и гордост за специалната индустрия! Предприятието е оценено както в България, така и в много други страни! Искам да изразя подкрепа за всичко, което се прави от съвета на директорите и от изпълнителния директор за това „Дунарит“ да съществува! Убеден съм, че „Дунарит“ ще го има! Бъдете здрави!“ допълни още заместник областният управител.

Също така той подари на изпълнителния директор инж. Петър Петров сребърен плакет на Св. Георги Победоносец и му връчи поздравителен адрес от името на областния управител Галин Григоров, в който се казва:

„Уверен съм, че ще продължите с професионализъм, отговорност и принципност да работите все така активно за развитието на едно от най-емблематичните не само за региона, но и за страната предприятия, като по този начин спомагате за просперитета на област Русе и благополучието на нейните жители!“

Концертът се проведе в зала „Монбат Арена“, а музикалната програма беше изпълнена с неповторимите и незабравими хитове на Веселин Маринов и „Тоника Домини“.

На събитието присъстваха още заместник-кметът по устройство на територията на Община Русе инж. Димитър Наков, който връчи поздравителен адрес от името на кмета Пламен Стоилов и подари картина на изпълнителния директор на „Дунарит“ АД, както и представители на множество институции и фирми.

Водещ на събитието беше Богдан Томов, който в още в самото начало на концерта зарадва публиката със свое изпълнение.

Календар
Обявления
Асоциация по В и К
EUROREGION DANUBIUS

АКТУАЛНО

Антикорупционна кутия

Профил на купувача
Достъп до информация
Полезни връзки

 

 

 

Достъпност
Областна администрация - Русе
Web design & SEO by Zashev Design