Търсене
РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ
Областна администрация на Област Русе
Новини

„ДОБРИЯТ ПРИМЕР“ Е МОТОТО НА НАЦИОНАЛЕН КОНКУРС ЗА ДЕТСКО ТВОРЧЕСТВО – ЧАСТ ОТ ИНИЦИАТИВАТА „ДА ИЗЧИСТИМ БЪЛГАРИЯ ЗАЕДНО“

сряда 14 август 2019

По повод деветото издание на най-мащабната доброволческа инициатива у нас  „Да изчистим България заедно“, bTV Media Group организира национален детски конкурс на тема „Добрият пример“, който има за цел да мотивира най-малките да творят в името на една по-чиста и красива природа.

Той стартира на 9 август и до 5 септември децата от цялата страна ще могат да влагат таланта и въображението си в изработката на плакати за участие в деня на голямото чистене.

В конкурса могат да се включат всички деца до 13-годишна възраст, като изработят плакат, с който призовават хората от дадено населено място (град, село, квартал, междублоково пространство, парк, местност и др.) да дадат добър пример като станат част от кампанията „Да изчистим България“ на 14 септември 2019 г.

Подробна информация с условията и сроковете за участие в конкурса може да намерите на страницата на кампанията „Да изчистим България“.

Имената на наградените участници ще бъдат публикувани на сайта  http://daizchistim.bg/ на 12 септември 2019 г.

 

 

Календар
Обявления
Асоциация по В и К
EUROREGION DANUBIUS

АКТУАЛНО

Достъп до информация
Профил на купувача

Антикорупционна кутия
Полезни връзки

 

 

 

Достъпност
Областна администрация - Русе
Web design & SEO by Zashev Design