Търсене
РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ
Областна администрация на Област Русе
Новини

ДАЗД КАНИ ЧЛЕНОВЕ НА ДЕТСКИЯ СЪВЕТ В АЛУМНИ КЛУБ

четвъртък 29 април 2021

През 2021 г. в духа на своята 20-годишнина Държавната агенция за закрила на детето създава „Алумни“ клуб на Съвета на децата към председателя на ДАЗД. Мотото на кампанията е „Включи се и заедно ще направим повече деца щастливи!“. Към инициативата се присъединява и ръководството на Областна администрация – Русе. За тях това е възможност не само за добра приемственост между бившите и настоящи членове на Съвета, а и начин да се организират и провеждат още повече значими събития, свързани с живота и правата на децата. „Всеки един от Вас с ентусиазма, идеите и всеотдайността си е допринесъл да се чуе гласа на децата у нас и е участвал в кампании, инициативи, внасянето на становища и предложения. С включването си в Алумни общността Вие можете да продължите да реализирате идеи и да помагате за общата ни кауза да се чува все повече детския глас.“, обръща се в поканата си председателят на агенцията д-р Елеонора Лилова.

Алумни клубът има за цел да развива и насърчава ползотворните взаимоотношения, както между членовете и приятелите на Детския съвет, така и в лицето на ръководството и екипа на ДАЗД. Водени от желанието да се съхрани чувството на гордост сред членовете на Съвета, като проводник на идеите, мислите и чувствата на децата в България, от агенцията призовават всеки, който има някаква професионална и емоционална връзка със Съвета на децата към председателя на ДАЗД да стане член или приятел на клуба.

„Съветът на децата към председателя на ДАЗД ни научи да се вслушваме в детския глас, да сме полезни, вдъхновени и вдъхновяващи, обичани и обичащи. В него всички сме едно цяло и всеки винаги е готов да помогне на другия! Включи се и ти в нашето семейство, защото заедно сме по-силни!“, споделят и членовете на Детския съвет.

Календар
ИЗБОРИ 2021

Обявления
Асоциация по В и К
EUROREGION DANUBIUS

АКТУАЛНО

Достъп до информация
Профил на купувача

Антикорупционна кутия
Полезни връзки

 

 

 

Достъпност
Областна администрация - Русе
Web design & SEO by Zashev Design