Търсене
РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ
Областна администрация на Област Русе
Новини

Честват 125 години светско образование в Борово

събота 30 април 2011

 

Тържествен концерт в Народно читалище „Искра 1898” беше кулминацията на честванията по пово 125 години светско образование в град Борово. Официални гости на празника бяха Пламен Стоилов – областен управител на Област Русе; Лазар Додев – директор на дирекция „Организация и координация” в МОМН, д-р Иван Попов – кмет на Община Борово; Димитър Райнов – началник на РИО, гр. Русе, Емил Пику – кмет на Община Петрушани /Румъния/, Флорин Леордян – директор на училището в Община Петрушани, общински съветници от Общински съвет – Бяла, директори на училища и детски градини от региона и др.

В привествието си пред присъсващите, г-н Стоилов поздрави боровчани за празника и им пожела със същата упоритост и целеустременост да продължат да работят за превръщането на СОУ „Св.Климент Охридски” – Борово, което е наследник на първото школо в района, в  европейско  училище.

В тържеството със свои изпълнения се включиха талантливи възпитаници на учебото заведение.

Честванията по повод 125 години светско образование в Борово ще приключат на 2 май със засаждането на юбилейно дръвче в двора на училището и с Тържествен педагогически съвет.

 

Календар
Обявления
Асоциация по В и К
EUROREGION DANUBIUS

АКТУАЛНО

Достъп до информация
Профил на купувача

Антикорупционна кутия
Полезни връзки

 

 

 

Достъпност
Областна администрация - Русе
Web design & SEO by Zashev Design