Търсене
РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ
Областна администрация на Област Русе
Новини

БОРИСЛАВ БЪЛГАРИНОВ: ВРЕМЕ Е ДЪРЖАВНИЦИТЕ ДА ВЛЯЗАТ В КОАЛИЦИЯ НЕ САМО ЕДИН С ДРУГ, НО И С ТЕХНИЯ РАБОТОДАТЕЛ – БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД

четвъртък 22 юли 2021

„Време е държавниците да влязат в коалиция не само един с друг, но и с техния работодател – българският народ. А българският народ очаква стабилно и демократично правителство, което уважава и работи за всяка отделна личност, което се стреми да осигури по-добро бъдеще на всеки независимо от етническата или социалната му принадлежност и политическите му убеждения. Всички ние искаме да живеем достойно в една развиваща се държава, каквато би могла да бъде нашата родина.“, това се казва в поздравителен адрес от областния управител на Русе Борислав Българинов до новоизбраните народни представители от региона.

„Получавайки доверието на голяма част от българските избиратели, вие сте изправени пред изключителната отговорност да отстоявате интересите на нацията! Не забравяйте, че народът е омерзен от политическото безхаберие и липсата на ангажираност, довели до безвремие и безвластие! Вярвам, че можете да бъдете съществен фактор в промяната на модела и да сложите край на порочните схеми, разединяващи и унижаващи народа! Силно се надявам, че ще подходите с уважение към гласа на нашите сънародници и ще работите мъдро и държавнически в името на националния ни интерес, недопускайки своеволия и безнаказаност!“, напомни Борислав Българинов на част от парламентарно представените партии. Също така той подчерта:  „Русенци сме непримирими с бездействието  и липсата на градивни идеи за по-доброто развитие на града и региона. Област Русе може отново да се превърне във водещ регион в страната, където младите  да се завърнат, да градят семействата си и основите на съвременна и модерна България!“. Областният управител поставя акцент пред новите народни представители, че от изключително значение за региона продължават да бъдат изграждането на магистрала до Велико Търново и втори мост над река Дунав при Русе. Според Българинов е необходима и модернизация на региона.

Календар
ИЗБОРИ 2021

Обявления
Асоциация по В и К
EUROREGION DANUBIUS

АКТУАЛНО

Достъп до информация
Профил на купувача

Антикорупционна кутия
Полезни връзки

 

 

 

Достъпност
Областна администрация - Русе
Web design & SEO by Zashev Design