Търсене
РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ
Областна администрация на Област Русе
Новини

АЗ ДАВАМ ПЪТ НА ЖИВОТА, А ТИ?

вторник 18 септември 2018

„Аз давам път на живота, а ти?“ е едно от публикуваните послания в раздел „Важни съобщения“ на сайта на Областна администрация Русе, които целят да привлекат вниманието на участниците в движението и да ги провокират да се замислят за рисковете, с които се сблъскват ежедневно, за тези, на които може да изложат всички останали и за това как самите те могат да допринесат за намаляването на рисковете на пътя.

Инициативата е част от кампанията Европейски ден без загинали на пътя (EDWARD – European Day Without A Road Death), която се реализира за трета поредна година в страната, като тази година датата е 19 септември.

Мотото на тазгодишната кампания е „Безопасни мобилни комбинации за живот“ и е в контекста на темата на Европейската седмица на мобилността, която е между 16 и 22 септември  и е под надслов „Комбинирай, движи се!“.

Също така всеки, желаещ може да открие множество полезни материали, съдържащи послания, свързани с инициативата на следния уеб адрес: https://mvr.bg/opp.

По традиция инициативата се организира по предложение на Европейската мрежа на службите на пътна полиция ТИСПОЛ, а сред партньорите на кампанията е и Областна администрация Русе.

Календар
Обявления
Асоциация по В и К
EUROREGION DANUBIUS

АКТУАЛНО

Достъп до информация
Профил на купувача

Антикорупционна кутия
Полезни връзки

 

 

 

Достъпност
Областна администрация - Русе
Web design & SEO by Zashev Design