Търсене
РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ
Областна администрация на Област Русе
Новини

Апел до жителите на област Русе изпрати областният управител Стефко Бурджиев

сряда 21 март 2012

Писмо до кметовете от осемте общини в област Русе изпрати областният управител Стефко Бурджиев. В него, той апелира всички институции и граждани на територията на областта да се включат в  световната кампания „Часът на Земята”. Тази година тя ще се състои на 31 март /събота/ от 20:30 часа.

„Бих искал чрез вас да се обърна и към жителите на осемте общини в област Русе да се присъединят към тази мащабна инициатива. Така всички ще засвидетелстваме съпричастност към решаването на проблемите, свързани с климатичните промени”, пише в писмото до кметовете областният управител Стефко Бурджиев.

Всяка община би могла да се включи в инициативата с изгасянето на архитектурно-художественото осветление на институционалните сгради от 20:30 до 21:30 часа на 31 март 2012 г.

Това е една от най-сериозните световни инициативи за насочване на общественото внимание към проблемите, свързани с климатичните промени.Миналата година в„Часът на Земята”участваха 128 държави и териториии близо1,3 милиарда душив повече от 4700 градапо цял свят.

  

Календар
Обявления
Асоциация по В и К
EUROREGION DANUBIUS

АКТУАЛНО

Достъп до информация
Профил на купувача

Антикорупционна кутия
Полезни връзки

 

 

 

Достъпност
Областна администрация - Русе
Web design & SEO by Zashev Design