Търсене
РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ
Областна администрация на Област Русе
Новини

150 РАБОТОДАТЕЛИ ЩЕ ПРЕДСТАВЯТ ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА СТАРТИРАНЕ НА КАРИЕРА В РАМКИТЕ НА ТРИ ДНЕВЕН ДИГИТАЛЕН ФОРУМ

четвъртък 19 март 2020

Областна администрация Русе стана институционален партньор на най-големия кариерен форум в България „Национални дни на кариерата“ 2020.

Събитието се провежда за 19-та поредна година в страната, като за първи път то ще бъде изцяло виртуално. Целта на мероприятието е да се обединят усилията на всички заинтересовани страни за откриването на нови възможности за професионална реализация на студенти, млади специалисти и търсещи работа, както и подпомагането на работодателите при набирането на стажанти и персонал.

Понастоящем приоритет на форума е здравето на участниците. Именно за това организаторите залагат на използването на виртуалните възможности и иновации.

Тазгодишното издание на „Национални дни на кариерата“ ще се проведе на 24-ти, 25-ти и 26-ти март от 11.00 ч. до 17.00 ч. изцяло онлайн на national.careerdays.bg.

Допълнителна информация може да бъде прочетена на: https://careerdays.bg/bg/national-careerdays.

„През 2008 г. икономическата криза промени необратимо бизнеса и методите за работа на световно ниво, навлязоха отворените пространства и co-working услугите. През 2020 г. се сблъскваме с изпитание за медицината, икономиката и бизнеса и в същото време – откриваме нови възможности за развитие и утвърждаване на работата от вкъщи, участието онлайн и виртуалните формати на събития.“, заявяват от JobTiger, организатор на изложението.

Ръководството на Областна администрация Русе напълно подкрепя кариерното развитие на студентите от региона и припомня, че е сред най-активните участници, предоставящи възможност за стаж и последващо започване на работа, базирайки се на всички налични възможности.

За пореден път отправяме апел към гражданите да спазват стриктно разпорежданията на правителството и Националния оперативен щаб във връзка с недопускане разпространението на заболяването COVID-19.

Календар
ИЗБОРИ 2021

Обявления
Асоциация по В и К
EUROREGION DANUBIUS

АКТУАЛНО

Достъп до информация
Профил на купувача

Антикорупционна кутия
Полезни връзки

 

 

 

Достъпност
Областна администрация - Русе
Web design & SEO by Zashev Design