Търсене
РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ
Областна администрация на Област Русе
Новини

140 години отбеляза ОУ „Иван Вазов” – Русе

сряда 02 март 2011

 

С тържествен концерт в Доходното здание снощи русенското основно училище „Иван Вазов” отбеляза своя 140-годишен юбилей. Сред официалните гости на празника бяха зам.обл.управител Иван Григоров, председателят на Общински съвет – Русе доц.Васил Пенчев, зам.-кметът Володя Кенарев, началникът на РИО на МОМН Димитър Райнов и директори на русенски училища.

               Г-н Григоров връчи на директорката на ОУ „Иван Вазов” Валерия Пенчева поздравителен адрес от името на областния управител Пламен Стоилов. В него пише: „Вече 140 години поколения педагози и ученици пренасят през времето всеотдайността и мъдростта на родолюбието и вярата в силата на духа. Продължете да бъдете верен страж на традициите на предците, съхранете възрожденския плам на познанието в сърцата си!”

               По време на тържествения концерт бяха наградени възпитаници на училището, отличили се в различни надпревари и конкурси. В програмата с изпълнения се включиха съставите от учебното заведение. С тях, учениците демонстрираха отличните си умения в пеенето, танцовото изкуство и актьорското майсторство.

Календар
Обявления
Асоциация по В и К
EUROREGION DANUBIUS

АКТУАЛНО

Достъп до информация
Профил на купувача

Антикорупционна кутия
Полезни връзки

 

 

 

Достъпност
Областна администрация - Русе
Web design & SEO by Zashev Design